德州扑克在线

Berita

 • 圖片4.jpg


   Baru-baru ini, Persidangan Promosi Saluran Baru Perdagangan Darat – Laut Antarabangsa Guangxi ‘Bersama-sama membina Saluran Baru Darat – Laut Berkongsi peluang perniagaan kerjasama baru’ diadakan di Singapura. Dalam perbualan peluang perniagaan persidangan promosi tersebut, Setiausaha Jawatankuasa Perbandaran dan Pengarah Jawatankuasa Tetap Wakik Rakyat Perbandaran, Wang Gebing menjawab soalan tentang status perkembangan industri persisiran Qinzhou serta dasar sokongan berkenaan yang diambil berat oleh perusahaan Singapura.
   近日,“共建陸海新通道共享合作新商機”國際陸海貿易新通道廣西推介會在新加坡舉辦。在推介會的商機對話環節,市委書記、市人大常委會主任王革冰就新加坡企業關心的欽州臨港產業發展情況以及相關支持政策回答提問。
   Wang Gebing berkata, kini, Qinzhou terbentuk sistem industri persisiran yang terdiri daripada 2 asas perindustrian ratus bilion yuan iaitu petrokimia dan pembuatan peralatan serta maklumat elektronik, pembuatan kertas, sumber tenaga, logistik moden, dan lain-lain perindustrian yang melebihi puluh bilion yuan. Skala industri persisiran mula terbentuk, Pelabuhan Qinzhou telah membuka 24 laluan pelayaran perdagangan asing dan 19 laluan pelayaran perdagangan domestik, juga telah membuka 2 laluan pelayaran ‘Laluan Pelayaran Setiap Hari’ ke Singapura dan ke Hong Kong serta laluan pelayaran jarak jauh ke India / Timur Tengah dan ke Afrika Selatan. Hab pengangkutan intermodal laut dan keretapi antarabangsa telah dibentuk, bilangan pengangkutan intermodal laut dan keretapi dan kapasiti pengendalian kontena bertumbuh dengan pesat. Qinzhou mempunyai asas yang baik dalam perkembangan ekonomi saluran dan ekonomi laut. Beliau berharap Qinzhou dapat menjalinkan hubungan yang erat dengan lebih banyak perusahaan dan mencari kerjasama projek menerusi persidangan promosi kali ini. Qinzhou akan memberi dasar yang paling baik, perkhidmatan yang paling berkualiti, dan persekitaran yang paling unggul, mencipta lebih banyak peluang perkembangan, menggalakkan saling memanfaat dan mencapai kemenangan bersama.
   王革冰說,目前,欽州已形成了以石化、裝備制造2個千億元產業基礎,以及電子信息、造紙、能源、現代物流等一批超100億元產業構成的臨港產業體系,臨港產業初具規模,欽州港開通外貿航線24條、內貿航線19條,并開通了至新加坡、至香港兩個“天天班”航線和至印度/中東、至南非的遠洋航線,國際海鐵聯運樞紐已經形成,海鐵聯運的班列數和集裝箱吞吐量快速增長。欽州發展通道經濟、向海經濟具有良好基礎。希望通過此次推介會,欽州能與更多企業建立密切聯系,尋求項目合作。欽州將提供最優惠的政策、最優質的服務、最優越的環境,創造更多發展機會,促進互利共贏。

 • 圖片6.jpg


   Baru-baru ini, Syarikat Sains dan Teknologi Sumber Tenaga Baru Gao Mai Pubei Sdn. Bhd., Bandar Qinzhou mengadakan majlis untuk meraihkan pek bateri kereta logistik elektrik pertama dihantar dengan lancar, ini menandakan projek sumber tenaga baru Gao Mai bermula secara rasmi, menjadi titik pertumbuhan ekonomi yang baru di Daerah Pubei.
   近日,欽州市浦北高邁新能源科技有限公司舉行儀式,熱烈祝賀首批電動物流車電池包順利交貨,這標志著高邁新能源項目正式起航,成為浦北縣新的經濟增長點。
   Difahamkan bahawa, Syarikat Kenderaan Umum Automobil Shanghai Sdn. Bhd. (SAIC.GM) merupakan pelanggan yang dihantar 43 buah pek bateri kenderaan logistik elektrik Gao Mai Pubei pertama tahun 2019, jumlah nilai mencatat 2 juta yuan ke atas. Pek bateri tersebut bukan sahaja mengintegrasikan teknik mahir Gao Mai Pubei dan piawaian kualiti yang ketat, tetapi juga memasukkan konsep perkembangan hijau dan mesra alam yang dipatuhi Gao Mai Pubei. Dalam pelan dua tahun akan datang, Gao Mai Pubei akan menggunakan sistem bateri kuasa dalam industri kenderaan komersil sumber tenaga baru, membekalkan trak berat sumber tenaga baru serta komponen utama yang ‘kebolehgunaannya medahului daripada yang lain’ kepada pengguna. Menurut pengenalan Timbalan Pengurus Besar Eksekutif Syarikat Teknologi Sumber Tenaga Baru Gao Mai Pubei Sdn. Bhd., Zhang Yichang, pesanan sebanyak 186 buah pek bateri kenderaan logistik elektrik akan dihantarkan pada 15 Jun. Pada tahun ini, Gao Mai Pubei dijangka akan mencapai sasaran perniagaan yang nilai output tahunan sebanyak 100 juta yuan.
   據了解,浦北高邁2019年首批43輛電動物流車電池包交貨的客戶是上海汽車通用汽車有限公司,總價值200多萬元。該批電池包不僅僅融入浦北高邁的嫻熟技術、嚴格的品質標準,也嵌入浦北高邁厲行綠色發展、環境友好的理念。在未來的兩年計劃里,浦北高邁將動力電池系統切入新能源商用車產業,向用戶提供“領先一步適用性”的新能源重卡以及關鍵零部件。據浦北高邁新能源科技有限公司常務副總經理張益昌介紹,6月15日還將交付第二批186輛的電動物流車電池包訂單。今年浦北高邁預計將完成年產值1億元的經營目標。
   

 • 圖片3.jpg


   Dalam tempoh cuti pendek ‘Lima Satu’, Bandar Qinzhou giat menjalankan pelbagai aktiviti perayaan, memainkan peranan pelancongan dengan sepenuhnya untuk mendorong penggunaan pasaran. Pasaran pelancongan berkembang dengan mantap dan teratur, seluruh kawasan bandar ini telah menyambut 1.135 juta orang pelancong dalam cuti 4 hari, meningkat 32.7% berbanding tempoh sama tahun lalu, mencapai penggunaan pelancongan sejumlah 417 juta yuan, meningkat 36.2% berbanding tempoh sama tahun lalu.
   “五一”小長假期間,欽州市積極開展各種節慶活動,充分發揮旅游拉動市場消費的作用,旅游市場平穩有序,假期4天全區市共接待游客113.5萬人次,同比增長32.7%,實現旅游消費4.17億元,同比增長36.2%。
   Keadaan penyambutan pelancong di tempat peranginan utama adalah seperti berikut, Gunung Wu Huang 12 300 orang, Tasik Langit Yuezhou 12 000 orang, Taman Teh Shi Zu Chan 13 300 orang, Gunung Liu Feng 11 000 orang, Gunung Yan Xia 2 000 orang, Taman Yuan Bo 20 000 orang, Jiu Bai Tong 12 000 orang, Ba Zhai Gou 46 000 orang, Ladang Cui Hu 18 000 orang, Kepulauan Long Men 15 000 orang, dan Teluk Sanniang 108 300 orang. Penggunaan pelancongan mencatat 11.326 bilion yuan.
   主要景區接待情況如下:五皇山1.23 萬人次,越州天湖 1.2 萬人次,石祖禪茶園1.33 萬人次,六峰山1.1萬人次,煙霞山0.2萬人次,園博園2萬人次,那霧山2.1萬人次,九佰垌1.2萬人次,八寨溝4.6萬人次,翠湖田園1.8萬人次,龍門群島1.5萬人次,三娘灣10.83萬人次。實現旅游消費113.26億元。

 • 圖片4.jpg


   Baru-baru ini, dalam Zon Taman Perindustrian Li He Jiang Daerah Qinnan, Bandar Qinzhou, pekerja-pekerja Syarikat Pembuatan Dong Heng Guangxi Sdn. Bhd. yang khusus dalam anyaman plastik, dan lain-lain pengeluaran sedang menjalankan pemprosesan produk di garis pengeluaran.
   近日,在欽州市欽南區黎合江工業園區內,專業從事塑料編織等生產的廣西東恒實業有限公司工人在生產線加工產品。
   Difahamkan bahawa, pada tahun ini Jabatan Kewangan dan Jabatan Cukai Daerah Qinnan giat mengukuhkan kesedaran perkhidmatan inisiatif terhadap perusahaan, mengaturkan kakitangan untuk menjalankan kegiatan penyelidikan di perusahaan dalam masa yang ditetapkan, melakukan kerja berkhidmat untuk perusahaan dengan baik, melaksanakan setiap dasar kewangan untuk membantu perkembangan perusahaan, mendapatkan sokongan dana kewangan daripada pihak atasan secara aktif supaya perusahaan dapat berkembang dengan kuat. Menurut statistik, pendapatan kewangan Daerah Qinnan pada musim pertama mencatat 259 juta yuan, meningkat 41.97% berbanding tempoh sama tahun lalu; Antaranya hasil belanjawan am mencatat 156 juta yuan, meningkat 43.24% berbanding tempoh sama tahun lalu; Pendapatan hasil cukai sebanyak 242 juta yuan, menempati 93.43% daripada pendapatan kewangan.
   據了解,今年以來欽南區財政、稅務部門積極強化對企業的主動服務意識,定期組織人員深入企業開展調研活動,做好服務企業工作,落實各項財政扶持企業發展政策,積極爭取上級財政資金支持企業發展壯大。據統計,欽南區第一季度累計實財政收入完成2.59億元,同比增長41.97%;其中一般預算收入1.56億元,同比增長43.24%;稅收收入2.42億元,占財政收入比重為93.43%。

 • 圖片2.jpg


   Pada tahun ini, Daerah Pubei, Bandar Qinzhou berusaha penuh untuk mengoptimumkan perkhidmatan persekitaran perniagaan, fokus kepada perdagangan asing dan menggalakkan perdagangan dalam negeri, memperoleh keputusan cemerlang dalam peningkatan indikasi ekonomi perdagangan dalam dan luar negeri.
   今年以來,欽州市浦北縣全力優化營商環境服務,抓外貿、促內貿,取得內外貿經濟指標全線飄紅的佳績。
   Difahamkan daripada kastam bahawa, dari segi perdagangan asing, jumlah import dan eksport Daerah Pubei mencatat 90.43 juta yuan RMB pada suku pertama, meningkat 36.39% berbanding tempoh sama tahun lalu, mencapai 114.47% daripada tugas sasaran suku tahun, lima jenis barangan eksport utama iaitu sutera, bunga api, kraf anyaman, penyangkut kayu, dan produk elektronik semuanya menunjukkan status peningkatan berbanding tempoh sama tahun lalu; Dari segi perdagangan domestik pula, jumlah jualan komoditi industri borong seluruh daerah mencapai 282 juta yuan, meningkat 9.86% berbanding tempoh sama tahun lalu, melebihi 1.77 mata peratusan daripada sasaran yang dijangka; Manakala jumlah jualan komoditi industri runcit pula mencatat 1.870 bilion yuan, meningkat 22.31% berbanding tempoh sama tahun lalu, melebihi 6.31 mata peratusan daripada sasaran yang dijangka.
   從海關了解到,外貿方面,一季度浦北全縣實現進出口總額9043萬元人民幣,同比增長36.39%,完成季度目標任務114.47%,繅絲、煙花、工藝編織、木衣架、電子產品五大類出口均呈同比增長態勢;內貿方面,全縣批發業商品銷售額完成 2.82億元,同比增長9.86%,超出預期目標1.77個百分點;零售業商品銷售額完成18.70億元,同比增長22.31%,超出預期目標6.31個百分點。

Hubungi Kami

Pejabat hal Ehwal luar negeri Bandar Qinzhou

Tel:0777-2825416(seksyen sekretariat)

Biro penggalakan pelaburan Bandar Qinzhou

Tel:0777-3688660

E-mail:[email protected]

Perkbidmatan

Qinzhou Perjalanan

 •  Taman Shuang He terletak di tepi jalan lingkaran selatan Daerah Lingshan, Bandar Qinzhou, dikelilingi ...

 •  Taman Wen Chang terletak di arah Tenggara Pekan Daerah Pubei, Bandar Qinzhou, Guangxi, iaitu di selata...

 •  Bukit Wang Hai terletak berjarak 3.5 km di utara Pekan Dasi, Zon Qinbei, Bandar Qinzhou, merentasi ked...

 •  Kawasan Peranginan Ekologi Ladang Long Wu berjarak 10 km dari barat Pekan Lingshan, Bandar Qinzhou, te...

德州扑克在线 足球电竞比分预测 吉林快三免费预测号码 阿里巴巴股票分析图 新疆11选5走势图表 排球比分去哪可以查 重庆时时彩五星3码必中 老11选5 千炮捕鱼炮台排名 试玩平台收徒真的赚钱吗 湖南快乐十分彩票控